Carnaval 2017

Wat een feest, wat een feest, zo’n leuke training is het nog nooit geweest! Onze jaarlijkse carnavalstraining was wéér een waar succes!!

Met meer dan 30 kindjes hebben we er een zwoele, doch sportieve voormiddag van gemaakt. Prinsen, prinsessen, ridders, soldaten, spoken, … totzelfs mega-mindy was van de partij. Van 4 jaar tot 12 jaar, … ze waren allemaal aanwezig. Ook mama’s en papa’s waren erbij, maar daar durf ik de leeftijd niet van vermelden 😉

We hebben geblinddoekt naar de korf gegooid, een record neergezet van meer dan 100 passen zonder de bal te laten vallen, we hebben ons door een korf gemurwd en hebben zelfs onze dichterlijke kunsten moeten bovenhalen op deze ochtend.

Dit allemaal onder de muzikale leiding van “Discobaar A voader en zoon” (al was de set niet compleet. Zoonlief ging namelijk mee op in het sportieve geweld).
Het was een ge-wel-dige training!! Heel véél dank aan alle hulp die ochtend. Ouders, trainers, oudere speler(s), … Zonder jullie was het niet gelukt om deze ochtend tot zo’n succes te leiden! We mogen dan ook met fierheid zeggen dat er 4 (!!) nieuwe kindjes in onze club zijn.

Bedankt voor alles,

Irina

 

[FAG id=1399]